英文誌(2004-)
一般口演
基礎領域:基礎(5) TC2
(S0337)
30MHz-70MHzの周波数帯における蛋白質水溶液の超音波減衰特性
Ultrasonic Attenuation Characteristics of the Protein at 30MHz-70MHz zone.
吉原 宗三郎1, 久保田 彰2, 西村 敏博2, 千田 彰一3, 舛形 尚4, 松尾 裕英4, 斎藤 正男5
S. YOSHIHARA1, A. KUBOTA2, T. NISHIMURA2, S. SENDA3, H. MASUGATA4, H. MATSUO4, M. SAITO5
1大分県教育センター, 2大分大学工学部電気電子工学科, 3香川医科大学総合診療部, 4香川医科大学第2内科, 5東京電機大学工学部情報通信工学科
1Oita Educational Center, 2Dept. of Electric and Electronic Eng., Faculty of Eng., Oita University, 3Dept. of Int. Med. Kagawa Medical University, 4The 2nd Dept. of Int. Med. Kagawa Medical University, 5Dept. of Information and Communication Eng., Faculty of Eng., Tokyo Denki University
キーワード :